fotoevalena.se/blog » Blog

Tradehawk – Jonas Nordblom har ett bra system!

Årets Språngbrädesföretag i Varberg 2011 blev Tradehawk! Vad är Tradehawk? Fritt översatt “Affärshök” och det kan väl vara passande på en kille som snokat reda på en lönsam nisch i sin speciella bransch. Jonas och hans personal håller på med affärssystem som gör det enklare för företagen att administrativt samarbeta med sina kunder, leverantörer och transportörer. Sånt som vi vanliga inte förstår så mycket av, kan tyckas…. Men det måste ju behövas och det gör det!

Hade ett väldigt positivt och välkomnande besök hos dessa trevliga kontorsmänniskor inför VarbergsGalan. De håller till ute på industriområdet vid motorvägen/Rasta i ljusa o fräscha, men enligt egen mening, alldeles för små lokaler. Det ska snart avhjälpas eftersom de nästa år flyttar in mot stan och då ska husera i Effekts nya stora lokaler som byggs vid Statoil i Lassabacka.

Förutom som bildspel till VarbergsGalan har en av mina bilder från Tradehawk använts i månadens Hallands Affärer – där man presenterar tre företagare som fått pris i var sin kommun under hösten. Här går det fint att läsa mer om Jonas och hans verksamhet. “Jonas system sparar pengar åt företagen”

Lycka till, Affärshökarna! Både i affärer och de snart nya lokalerna! Vi blir ju nästan grannar… 🙂
Så vi ses igen!

/E

 

www.fotoevalena.se

 

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*