fotoevalena.se/blog » Blog

Att vara bröllopsfotograf i Varberg

Att vara bröllopsfotograf i Varberg är förenat med härliga upplevelser! Om vi får säga det själva så har vi de mest fantastiska omgivningar med hav o skog, äng och sevärdheter… Det finns alltid ett underbart ställe att vara på! Utomhusfotografering på en given dag är ett äventyr i sig, men det brukar funka bra. Skulle vädergudarna vara på dåligt humör, får man anpassa sig därefter. Jag har ju min studio också…

Allra mest gillar jag att ta med mig brudparen ner till havet – på klippor, bryggor eller sand –  för att få med det som vi alla som bor här, älskar så mycket – vatten! Det gäller att lite i förväg leta upp en plats tillsammans – en plats som betyder något extra och ger goda vibbar eller helt enkelt är nära vägen mellan kyrka och kalas. Ibland tar jag med mig blixtarna så det blir spännande motljusbilder med lite “studiokänsla”. Dessa, tillsammans med alla de andra bilderna, gör att man sedan får ett spännande album att titta i under mörka vinterkvällar…

Det är  fantastiskt och ärofullt att få  hänga med brudpar under förberedelser, i kyrkan, en stund efteråt och på kalaets för att på bästa sätt dokumentera den största Dagen av alla – bröllopsdagen! En ära och ett ansvar som känns både roligt och allvarsamt. Inte alla vill ha med en extra fotograf hela dagen, så för det mesta blir det porträtt i samband med kyrkan och själva vigseln. Men en o annan gång blir det även kalasbilder som fram påkvällen kanske mer kan betecknas som partybilder! Som utomstående har jag/tar jag mig andra möjligheter till att få bilder från vinklar som gästerna oftast inte kommer åt. Min frihet är total… 😉

Priser finns… och de finns på min hemsida – Prislista

Bokningar för 2012 börjar rulla in, så finns det ett särskilt datum i tankarna är det dags att höra av sig!  Snart kommer våren och solen igen! /E 🙂

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*