fotoevalena.se/blog » Blog

Warbergsspelen i Ankarhallen 2013

Warbergsspelen – Ankarhallen – kämpaglöd – seger – glädje – förlust – sorg… Denna blandning är fantastisk! Har i påskhelgen haft full koll på matcher, lag, kiosk, bemanning, spelschema och annat som hör till i Ankarhallen för att de matcher vi fått tilldelat oss av Warberg IC skulle flyta på så bra som det bara är möjligt för oss i Träslövsläge i vår “lilla” hall. Jo, den är ju i stor som i fullmått, men är vansinnigt trång när det kommer till dessa lite större arrangemang – ingen läktare och trångt vid sidan om plan… Ingenstans för uppvärmande lag att ta vägen, ingenstans att sitta o fika efteråt etc. Men finns det hjärterum sov….. Vi bidar vår tid…

Tog fram kameran när jag hade det lite lugnare (hade fantastisk “personal” hela tiden, faktiskt!) och fotade lite på några pojkmatcher. Bland annat spelade Onsala mot Tvååker i P00 som fick se sig besegrade med ganska klara sifror. Desto jämnare var det i stället när Stenungsund mötte Marin Väst och lyckades knipa segerna med uddamålet när bara någon minut återstod. Grymt! Roligt! Hemskt! Fantastiskt! (som sluta-röka-reklamen).

Jag kommer aldrig bli för “gammal” för detta. Sportfotandet är givetvis mitt substitut till mitt eget idrottande som ungdom i Varbergs Basket, fortsättningen i unga år som tränare o ledare för baskettjejerna, tränarjobbet för de små fotbollsgrabbarna och alla matcher vi beskådat vid sidan om plan i både innebandy och bandy land o rike runt. Tro sjutton att jag gör vad jag kan för att inte släppa sidolinjen i fortsättningen heller! Mer eller mindre.

Kika gärna på bilderna – det var ingen fulltäcking av matcherna, men lite fångade känslor här o där… CU! /E 🙂

 


 

 

 

 

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*