fotoevalena.se/blog » Blog

Alexander Galante Carlström – tremålskytt!

SM-finalen i innebandy inne i Malmö Arena blev i år tämligen annorlunda för mig – jag var inte där…. Det var andra gången sedan 2008 och första gången sedan finalerna kom till Malmö. Tack vare Pic-Agency har jag varit på plats även om inte Warberg varit där, och det var mitt mål även i år. Men livet är ibland bara fööör mycket och så var det dessa dagar. Kände ett starkt behov av att få vara hemma, så jag fick följa matchen och känslorna efteråt via TV, som de flesta andra.

Men oj, vad jag hade velat vara där ändå… Då hade jag fått tillfälle att fota mer av denne galante matchvinnare, Alexander Galante Carlström, som i SM-finalen satte hela tre baljor bakom Dalens målvakt! Men man får nöja sig… Plockade fram en gammal bild från när Falun besökte oss i Sparbankshallen i december 2011 – Alexander var på hugget även då och hjälpte sitt Falun till bortaseger i seriespelet mot mitt/vårt Warberg. Nu räckte ju inte det till final det året (Storvreta-Dalen gjorde upp i Malmö), men skam den som ger sig!

Stort grattis Alexander – hoppas du o ditt lag har en riktigt härlig kväll i Malmö! Det är ni värda! Vi ses till hösten igen – i Warbergs högborg… Då! /E 😉

P.S. Vad jag gjorde denna dag i stället? Jo, det blev sovmorgon, en tur till stan, tapetsering, däckbyte och ett par trevliga kaffestunder o samtal framför TV:n med mannen. Skönt för mitt hjärta o helt värt! D.S.

.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*