fotoevalena.se/blog » Blog

VarbergsGalan 2011 – ett roligt eventfoto och fotoevent

För tredje året i rad har jag haft nöjet att fota på VarbergsGalan på uppdrag av Marknad Varberg! Mingelbilder, blandat med bilder på årets pristagare levererades under kvällen till den som satt med det knappt färdiga bladet i sin dator i ett rum bredvid, i väntan på att bilderna skulle komma med. Så jag fotade och sprang till kontoret för att tömma eller byta minnet (?!;), fotade mera och under tiden blev bladet mer o mer färdigt. När gästerna sedan gick hem låg purfärska utskrifter med mingelbilder från kvällen och väntade i kapprummet för att ta med hem. Kul!

Det är både roligt och jobbigt…
Roligt för att där finns så många människor som jag redan känner, kramar om och pratar en stund med.
Jobbigt för att där finns så många människor som jag redan känner, kramar om och pratar en stund med.

Hmm, vad skrev hon nu? Jo, du såg rätt! Det är ju underbart kul att träffa alla dessa fantastiska, trevliga människor som brinner för sitt entreprenörskap, som jag lärt känna genom åren på olika sätt, samtidigt som jag ju faktiskt ska jobba… Det blir rätt så många snabba dialoger innan jag ser en ny bild och rusar vidare. Det blir liksom ingen reda på relationerna då… Men det må vara förlåtet! Skoj är det i alla fall…

En av årets nyheter på galan var att pristagarna presenterades med var sitt mini-bildspel med bilder på sig själva och från verksamheten i företaget. Ja just det – det är DET jag farit omkring och gjort i ett par veckor innan galan – mitt hemliga uppdrag!:)Det gällde att hålla tungan rätt i mun, för alla pristagare visste inte om de hade vunnit eller enbart var nominerade. Så jag höll mig strikt till “manus” och trallade på som vanligt om “väder o vind” – inte så svårt. Var inte ens nära att försäga mig…

Efter åtta timmars fotande, både på “golvet” och i min tillfälligt uppsatta “studio” bakom scen, packade jag ihop mig för att vila en stund innan det dagen efter var dags att åka till Bertil på Mäcé Reklambyrå för att delta i urvalet av vilken/vilka bilder som skulle få vara med i Marknad Varbergs kommande annonstidning. 170000 ex. Så jag var ganska mån om att de inte tog vilka skitbilder som helst.

Så kom den då!  Bilden de önskade sig! Var det något jag inte fick missa under VarbergsGalans mingel- och dokumentärfotografering så var det “scenbilden med alla stjärnorna”! Och då inte enbart på Triple & Touch. Gjorde en liknande förra året – som då var mest rosa – men nu var det mer guldglans över hela tillställningen, så det här blev ju rätt ok!:)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*