Sveriges Djurbönder – årsberättelse 2011

Här kommer nästa årsredovisning. I samarbete igen med Höök Media i Uppsala, fick jag frågan om fler grisbilder.
-“Nä, jag har inte fotat några grisar i år” svarar jag. -“Inte ens hos Gun” blir frågan tillbaka. Jooooo, självklart! Rullade ju runt i halmen hos min goda vän Gun Ragnarsson och fotade smågrisar hej vilt inför byggandet av Ragnarssons hemsida i somras. Så det var till att dyka ner i halmen igen o leta upp lite grisbilder.

Nu fastnade reklambyrån i stället för de nyfikna grisarna modell större, vilka givetvis går i lösdrift och som kan gå in o ut som de vill där de bor. En tanke slår mig – ska givetvis föta lite mer lantdjur och ha i portfolion – de börjar bli sällsynta….. /E

 

www.fotoevalena.se

 

This entry was posted in Företag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.