fotoevalena.se/blog » Blog

Warberg IC-FC Helsingborg

Det här kändes verkligen som att stå på klippkanten! Möjligheten till att gå till årets slutspel innebär att så många siffror skulle gå rätt väg, så hälften vore nog… Men Sirius plockade uppfostrat poäng, Linköping spöa AIK efter en makalös upphämtning OCH Warberg höll undan för ett Helsingborg med ‘vår’ Kenta i spetsen. Men än är det inte slut – nästa o sista omgången är ödesmättad…..

Ett litet bildspel är väl på sin plats. Får lite svårt med det där med bilderna numera. Eftersom jag inte enbart fotar åt klubben, utan även levererar till Pic-Agency, blir det inte alltid de bästa bilderna på vårt hemmalag längre. Eftersom vi lever i HN-land (som samarbetar med både HP och GP med alla sina bilder) så är chansen lika med minus 2 att få sålt något på hemmaplan, så bilderna får meningen att locka utomsocknes tidningar att köpa. Det funkar då och då… Så på sätt o vis fotar man mest för de som är intresserade av bortalagets bravader.

Men självklart får jag med ett o annat i blå tröja också. Speciellt när man märker åt vilket håll det lutar. Dessutom har jag ju mitt vanliga uppdrag med att fota inne på sponsorträffen, i pauserna (när det händer något speciellt) och vad som helst annat som Wille och Berra kommer på. Kameran går varm! /E

 

www.fotoevalena.se

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*