fotoevalena.se/blog » Blog

Lovisa Koraca – ett år senare

Förra året fick jag äran att träffa, komma nära, lyssna på och till sist fota Lovisa och hennes familj inför Varbergs-Loppet i samarbetet med Varberg För Liv. Vi satt då vid köksbordet och Lovisa fick berätta med egna ord om allt hon gått igenom – det tog ett tag, för denna starka tjej har gått igenom mer än många av oss andra gör på en hel livstid.

Lovisa blev då affischnamn för Varbergs-Loppet och har synts i en del andra sammanhang också, t.ex Padla För Liv där hon på Barnens Badstrand var med o bl a sålde lotter till förmån för Almers Hus i Varberg.

Jag har tänkt på Lovisa emellanåt, speciellt eftersom jag kör förbi hennes hus ibland, men det har ju inte varit tillfälle att träffas igen. Därför var det riktigt roligt att ses igen i Apelviken i veckan som gick. Hela familjen Koraca var på plats och Lovisa, måste jag säga, strålade som bara en tonåring kan göra, söt som bara den!

I år delar hon dock affischplatsen för Varbergs-Loppet med Sandra Frostason som är svårt sjuk. Låt oss göra allt vi kan för att hjälpa till – vi kan alla göra något! Ni kan springa. Jag fotar. Andra kan sätta in en slant till Varberg För Liv eller direkt till ex. Barncancerfonden. Nu. /E

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*