fotoevalena.se/blog » Blog

Eric Saade – ‘My Art is My Freedom’

Jag vet egentligen ingenting om vår nya superstjärna Eric Saade och hans egen lyckliga resa i det som han älskar över allt i livet – att vara en entertainer. Men det kändes som jag kom honom lite närmare när jag vid granskningen av alla bilder efter fotningen på Familjens Julkalas i Sparbankshallen före jul, upptäckte vad som som står skrivet på insidan av hans högra överarm (för övrigt en helt genialisk placering) – My Art is My Freedom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag fick nästan lite tårar i ögonen och en varm o härlig känsla i kroppen. För visst är det så… Vi har alla ett sätt att uttrycka oss på – en konstart (och nu snackar vi inte bara sång, skådespel, sport, foto, måleri och andra traditionella kreativa uttryck) som hjälper oss att visa vilka vi är. Och så länge vi får lov att uttrycka vad vi vill i detta land så är det sannerligen en frihet att räkna med!

Så inför framtiden – ta fram din ‘konst’, ditt sätt att vara, det du älskar att göra – då kommer du att känna dig glad och fri!
Du har hel rätt, Eric! Lycka till med ditt val!  /E

 

P.S. För den ‘Saade-galne’ – det finns många fler bilder på Eric, men de håller jag på så länge – Varberg Event har första tjing ett tag framöver. Men så småningom så… D.S.

 

 

www.fotoevalena.se

 

 

 

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*