Frölunda Indians – en heldag i Scandinavium

Har en uppdragsgivare som inte går av för hackor! Fick ett jobb med att hänga på till Scandinavium och dokumentera en sponsorträff med ett stort gäng ‘sportgalna’ herrar (nåja, ett par yngre friska killar också) , som med mer eller mindre bravur spelade hockey mot varandra under uppsikt av jumbotronen på Scandinaviums stora arena. Tur att det redan är högt i tak, för här gick det vilt till! Många glada skratt o tillrop – galna upptåg och en liiiten gnutta allvar då o då. Men det är roligt att ha ‘sköj’ enligt headmaster i gänget, så det är bara att tacka o ta emot!  Bilderna från detta event visar jag inte upp – de får företaget behålla för sig själva, men jag fick tillfälle att efter middagen återvända till sargkanten för att fota Frölunda Indians som tog emot Timrå hemma. Mums, kan man med rätta tycka! 😀

Trots många bilder som kommit ur mina Nikons så har jag aldrig fotat hockey. Svårt, enkelt, knasigt – första gången är det sällan bra med nånting… Jag fick problem med att känna mig vilsen, inte få plats i fotobåset (som rymde max fyra fotografer åt gången utan att det blev löjligt), konstig vitbalans, fota skitbilder genom plexiglaset och att jag saknade ett ännu längre objektiv så jag kunde ställt mig på fotohyllan uppe på läktaren ihop med de andra ‘tjurarna’. Man lär sig så länge man ser sig omkring…. Men jag kämpade mig upp till en acceptabel nivå ändå, tycker jag OCH jag fick några goa skott på trotjänarna (nåja – återvändarna) Lundqvist o Tolsa åtminstone… Mums igen… Sport é ….. fint att se på ibland… 😉 /E

 

www.fotoevalena.se

 

This entry was posted in Sport and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.