fotoevalena.se/blog » Blog

SM-veckan Halmstad

Det här ville jag inte missa! En massa sporter på en o samma gång inom klart räckhåll i Halmstad. Hyrde in mig på ett stort objektiv (200-400/4,0 för er som är insatta) och drog ner till Halmstad i dagarna tre. Presskort var ordnat, men det värsta var att parkera bilen – speciellt vid Brottet där simtävlingarna o dragkampen höll hus – så det gällde att hamna så nära som möjligt för att slippa döda axlarna med all tung utrustning. Å varmt var det också!

Här är lite bilder från de tävlingar jag besökte. Roligast var nog allt kanot-polon! Helt klart en trevlig o positiv överraskning. Hade läst innan att en del jämförde sporten med basket och jag kan förstå den jämförelsen – 5 man på plan, ingen målvakt, inkast från sidorna, målet uppe i luften m.m. Aningen blötare kanske…;) Kul var också rugbyn – helt sjukt vad de tacklar o drar ner varandra. Och ändå ställer de sig upp o skakar på sig lite grann bara innan det är full rulle igen! Även dragkampen var kul när man blev lite insatt. Och sedan gör det ju sitt till att man får prata med lite känningar é klart! Löftadalen drog….

Simningen kändes lite speciell – mer officiell – och det var ju här som uppmärksamheten var i fokus från media. Men det var förvånansvärt öppen stämning bland funktionärer o ex. fotografer – det trodde jag kanske inte. Jag fick vara i princip var jag ville runt bassängen – det har inte alltid funkat på andra ställen jag varit o fotat på (utom i Sparbankshallen, förstås).

Något i denna stilen gör jag gärna om… Kan någon ge mig ett sån´t jobb? Please….

www.fotoevalena.se

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*