SFF – på min sida…

 

 

 

To be or not to be…… Ja, jag har ingen aaaning om det gör skillnad i yrkeslivet, men det kan aldrig skada att vara med i SFF – Svenska Fotografers Förbund. Tanken är väl att kunna visa att jag gör detta på allvar – en sorts kvalitetsstämpel kanske – och att få hjälp när det kniper av branschfolk som begriper vad det handlar om etc. etc. Fick gå med som provmedelm för dryga året sedan och har sedan fått bevisa mig – att jag (försöker) lever på fotograferandet och levererar professionellt. Och NU så är jag godkänd!

I SFF  finns det i alla fall massor av matnyttigt för mig som fotograf OCH för de som är mina uppdragsgivare. Det kanske mest intressanta, snygga och spektakulära på sidan är SFF:s prisguide “Vad kostar en bild?”. Läs och begrunda branschens förutsättningar….. allt kan inte vara nästan gratis (för du anlitar väl inte vem som helst till att snickra hemma, bara den har en hammare och tycker det är kul att snickra?)….. 😉  /E

 

 

This entry was posted in Mer privat, Porträtt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.