fotoevalena.se/blog » Blog

Annandagsbandy Allsvenskan Södra Frillesås-Jönköping

Mitt i julen och fotosemestern återvände jag till mitt sportfotandes vagga – Sjöaremossen och Frillesås Bandy. Annandagsbandyn brukar alltid vara rolig att bevista – mycket folk, lite mer glada än vanligt, och en härlig atmosfär. Denna dag började i dur som alla andra Annandagar men slutade tyvärr i moll eftersom Frillesås inte orkade hålla emot Jönköping. Matchen slutade 6-12.

Här syns det glada gäng av goda vänner som sköter sekretariatet vid varje hemmamatch. Anders, min goda vän Anna och så Lennart “Ello”, förstås – The Great Speaker! Klart det är tummen upp här!

Testade ett inlånat 120-300 mm objektiv till denna matchen. Lite trögt att zooma med, så jag behöll mest den längsta brännvidden under matchen. Och även om det var mitt på dagen så bjöd gamla Svedala på ett begynnande mörker ändå. Usch…
Men klicka på bilden så kommer du till matchens bildspel! God fortsättning på jul o ledighet! /E:)

2011-12-26 Frillesås-Jönköping

2011-12-26 Frillesås-Jönköping

 

 

www.fotoevalena.se

 

 

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*