Wheels & Wings – bildspel

Höll nästan på att glömma – här är HELA bildspelet från årets Wheels & Wings. En kortare variant la jag ut på Facebook direkt efter den helgen.
I vanlig ordning hade vi besök av vår gode vän Magnus och hans flickvän Lisbeth – som denna gång lyckades få med oss (och framförallt mig…) ut till fältet på Getterön för en gångs skull. Jag har under alla år (med ETT år undantaget) varit tillräckligt ointresserad för att undvika all trängsel där ute, men i år infann sig en plötslig lust att bevittna hela grejen igen. Och inte åker jag utan Nikon – nähä då…. Så här är Wheels & Wings i min tolkning, under ett par timmar på lördagens förmiddag innan det blev alltför trångt. Kan nog tänka mig att göra om det… /E

This entry was posted in Porträtt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.