Vareborgs Bärodling

Strax söder om Varberg och nääästan granne med mig ligger Vareborgs Bärodling – med världens godaste jordgubbar och världens godaste människor! Kenneth o Birgit Andersson har drivit o skött om sin jordgubbsodling i många år, men nu när barnen är stora o utflugna blev det dags att öka tempot!  Det betydde att de ville ha en hemsida och jag fick frågan om att tillverka en för ett par år sedan, men tackade nej för jag vågade inte – tyckte jag inte kunde tillräckligt. Men när webbredaktörsutbildningen i Borås drog mot sitt slut och vi skulle tillverka en hemsida åt ett existerande företag som slutprojekt, blev det intressant igen.

Sagt o gjort – vi hade många möten, jag ritade om deras logotype (ingick i arbetet – det var mest ett förslag, fast de tog det!), designade den nya jordgubbskartongen och visitkort(projektets trycksaker) och gjorde hemsidan utefter de önskemål o behov de hade.

Det slutade med flera hundra tusen kartonger, visitkort och en hemsida med, förutom allt det nödvändiga, en nyhetslista de uppdaterar själva och ansökningsformulär där sommarjobbare kan anmäla sitt intresse för att få jobba. Kenneth o Birgit är nöjda. Jag fortsätter att hjälpa till och tar ibland lite bilder som läggs upp som bildspel på sidan. Har också tagit bilder och tryckt upp tavlor i canvas som nu hänger i deras gårdsbutik. Hur kul som helst! 🙂  /E

www.vareborg.se

 

www.fotoevalena.se

This entry was posted in Hemsidor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.