fotoevalena.se/blog » Blog

Uthyres: Stort hus på landet, 2 km ö Träslövsläge

Nu är det dags för oss att ta nästa steg i livet och flytta till mindre hus vid havet. Men gården i Vare har vi kvar och vill nu hyra ut vårt stora hus där. Läget är enormt bra för ett liv på landet nära stan. Med 2 km till ICA, vårdcentral, bensinpump, flera dagis o F-9-skolan på Läjet (Träslövsläge) och 7 km till Varbergs centrum, har man nära till allt men ändå landet omkring sig!

Hus uthyres Vare Träslövsläge Varberg

Huset är ca 250 kvm + källare och har 6 rum, stort kök (30 kvm), vardagsrum, allrum, stort badrum, wc, stort uterum (25 kvm) med pentry, källare med garage, tvättstuga, lekrum, matförråd och grovingång samt en stor, uppväxt trädgård att leka, pyssla och trivas i!

Vi söker er som uppskattar utrymmet, närheten till Varberg och Läjet, men ändå föredrar ett liv bortom bruset med möjlighet att sköta sig själv, huset och trädgården. Mer bilder längre ner på sidan…

WiFi och fiberkabel finns. Uthus och väderkvarnen i trädgården ingår ej.

Vårt företagscentrum “Johnssons Gård” www.johnssonsgard.se, ligger 50 meter bort. Där finns restaurang med rättigheter, bageri med frukost och nybakat bröd/fika m.m., blomsteraffär o inredning, krukmakeri med butik, en konstateljé, mikrobryggeri och en en stor träningsanläggning, både ute och inne. Så här finns både möjlighet att träna med Golden Wellness – www.goldenwellness.se – på hemmaplan och ta en latmansfrukost i caféet, handla frukostfrallorna rykande färska, fixa blommor eller presenter och ta en lunch eller senare kvällsmiddag med eller utan vin/öl etc, bara ett stenkast bort. 🙂

500 meter söder om huset ligger Wargtassens hunddagis, www.wargtassenshunddagis.se. I närheten (2-4 km) finns också flera möjligheter att hitta häststall där det möjligen kan behövas medryttare etc.

Buss till Varberg går från gamla E6, ca 1,5 km västerut. Närmsta påfart till motorvägen finns knappt 4 km österut vid Motel Björkäng.

KARTA  till Vare Kvarn i Varberg.

Vid intresse kan du skicka ett mail till vare.kvarn@telia.com eller ringa oss enligt nedan. Berätta lite om er själva och ställ de frågor ni vill ha svar på. Om tycke uppstår bestämmer vi en tid ni kan komma o titta.
Det är INTE först till kvarn som gäller – vi uppskattar mest en god relation och hyresgäster som är på samma våglängd som oss själva. 🙂

Vi hörs!

Håkan o Eva-Lena Johnsson
Vare Kvarn, Varberg
070-3086964 (Eva-Lena)
070-2627746 (Håkan)

Mer bilder:

Kök med plats för många att laga mat. Här finns en lång diskbänk, kombinerat kylskåp/frys, kylrum, spishäll och ugn i arbetshöjd. Även diskmaskinen är upphöjd för att spara ryggarna!

Matplatsen är ljus och har plats för ett matbord modell större. Golvvärmen värmer fötterna…

 På övervåningen finns ett väl tilltaget badrum med badkar, dubbla handfat, wc , dusch och golvvärme. Och bästa sätet har utsikt över väderkvarnen!

Vardagsrummet på nedervåningen är i etage, har stora fönster och ett vackert, äkta parkettgolv i fiskbensmönster. Nästan synd att lägga på mattor…

I uterummet är det högt i tak och här kan man ha många, glada kalas! Det är på hela 25 kvm och har pentryhörna med kylskåp och diskho.
Fikaterrass i västerläge framför dammen, lagom till trekaffet…

Uteplatsen mot sydväst. Här silar en oftast lagom bris genom den höga häcken – skönt för eftermiddagsvilan!
Lekstugan är gedigen och suverän för mamma-pappa-barn-lekarna.


Grusparkering med plats för 4-5 personbilar, om man parkerar smart!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*