fotoevalena.se/blog » Blog

Tack, WIC!

Säsongen är över…. Efter ett läskigt jämnt kvartsfinalspel, som vi tog oss till med minsta möjliga seriespelsmarginal, står det klart att vi kan gå hem o vila nu – allihop…… Det blir ingen fest i Malmö…..

Följde sista matchen via webb-TV på nätet samtidigt som jag försökte jobba och det var banne mig inte så lätt! Så det struntade jag i…… Nu vill jag i stället tacka alla inblandade för en, trots allt, häftig säsong! Spelare, ledare, funktionärer, supportrar med Blue Marines och trumslagare Emil i täten och alla andra som slutit upp på matcherna – TACK! Tack för alla goa småprat i lobbyn, tillrop runt sargen, gilla-markeringar på bildspelen i Fb och hälsningar o kramar! Det är så roligt att vara en del av detta ‘spektakel’ i Varberg, som långt ifrån alla diggar, men det räcker ju att vi som är där gillar det hela, eller hur?!  Och ett extra tack till Niclas Wilhelmsson, som nu går vidare mot nya utmaningar. Jag är ändå hyfsat säker på att vi kommer se honom i Sparbankshallen runt matcherna i fortsättningen ändå! 😉

Årets A-lagsbild blev aldrig någon succé och var bara ute i LineUp EN gång. Kanske var det Bargarn som sa ifrån….. (sorry – inte mitt fel dock att det blev som det blev, Stefan – det vet du… *harkel*…). Men som en liten avslutningspresent kan alla som vill nu ladda ner årets bild till sin dator och minnas årets uppställning av De Blå Isbjörnarna!
Vassegoa! Vi ses till hösten! /E

 

 

www.fotoevalena.se

P.S. WIC har dessutom varit mitt ‘test-barn’ i vinter, vad gäller sportbildbyrån Pic-Agency som jag kommit med i under året. Har svettats vid min laptop i pauserna för att få iväg bilder snabbt nog på rätt sätt och efter ett antal gånger nu, vågar jag nog påstå att jag kan det hela nu och är väl rustad för andra sportuppdrag i sommar… Vi kanske ses där! (typ grönt gräs o makrill – nämner inga namn… 😉 D.S.

 

 

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*