fotoevalena.se/blog » Blog

Spelarprofiler Varbergs GIF

I elfte timmen innan jag for på semester för några dagar sedan, tog jag lagbild och spelarbilder åt Varbergs GIFs seniorer. Alla utom en, var med. Det får anses som ett tämligen lyckat resultat! 24 spelare – och en mascot med tofsar! – ställde sig framför kameran i blåsten på B-plan.
Äldste sonen var med som motvillig (nä, förresten – han var som vanligt mycket tålmodig o snäll, något han har fått från sin far… ; ) assistent och fick hålla upplättningblixten i ett stadigt grepp samt tala om för mig när den pipit sitt “jag-e-klar-för-nästa-bild!”-svar. Det gick banne mig inte att höra i ‘stormen’.  En del killar fick håret på ända, men det får vara så. Är fotboll det bästa man vet så spelar väl inte det någon roll, haha… 😉  Lagbilden kommer senare.

www.fotoevalena.se

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*