fotoevalena.se/blog » Blog

SM-final Warberg-Storvreta i Malmö

Warberg i SM-final! Blå Tågen var fullproppade, förväntningar skyhöga och förhoppningarna ännu högre upp… Nu skulle banne mig Storvreta sättas på plats! För mig o min fotokompis Robert var det en spännande resa. Vi “tog hand” om var sitt tåg  (fast inga bilder från tågen just här) och väl framme checkade vi in, fick våra Presskort och surrade sedan runt bland spelare, reportrar, supportrar o andra fotografer – hur kul som helst!

Det blev en helt otroligt spännande match! Jag har varit med om mycket i sportsammanhang – både som spelare, ledare o supporter, men detta tog priset! Pendlande ledning för lagen, oavgjort, förlängning med streakare, oavgjort igen och 16 straffar (en av våra bortdömd) och till sist seger till Storvreta! What a game! Jag o alla andra var helt slut i nerverna efter det.

Det tog nog över en vecka innan jag orkade titta på bilderna och sortera ut godbitarna. Här är en del av dom. Njut o känn stämningen! 😀

www.fotoevalena.se

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*