fotoevalena.se/blog » Blog

Sharm bland Sheikherna

De har varit lite tunnsått med nya blogginlägg från min sida på sistone och det beror på att de flesta av mina jobb nu efter jul inte har publicerats av uppdragsgivarna ännu. Och jag avslöjar ju inget i förväg – det vore dumt – så det är bara att vänta… Men snart är det en del på gång!  Dessutom har jag hunnit ha lite semester igen. Min äkta hälft ändrar inriktning i sitt arbetsliv och ville nu sätta punkt, vila upp sig och ladda batterierna – eller vad vi nu går på – inför sin fortsättning. Det är honom väl unt och självklart följer jag med som sällskapsdam – man é ju inte dum på det viset…. 😉   Kosan gick till Sharm el Sheikh i Egypten – låter sagolikt, eller hur?!

Mina semestrar innebär numera att jag oftast lämnar kameran hemma, meeeeeeen en liiiten, liiiten en får följa med för att fixa bildbevisen. Sharm el Sheikh ligger ju inte andra sidan jordklotet, men denna bild känns ändå som en symbol för skillnaden mellan saga o verklighet för oss egen-företagare. Båda kan vara vackra, vända upp-o-ner på tillvaron, men kompletterar ändå varandra med sina olika färger… (oj, nu kände jag mig nästan som Ranelid… 😉  /E

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.fotoevalena.se

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*