fotoevalena.se/blog » Blog

Ringhals 40 år – utställning

Idag var jag o hälsade på “min” utställning på Ringhals – det sista stora jobbet jag utförde på Charden innan jag slutade… Det var som att träffa en gammal vän. Gick o strök på plattorna med bilder o text… Sååå mycket jag jobbade i somras med att detta skulle bli layoutmässigt bra!

Förutom premiären på Ringhals personalfest i augusti och utställningsveckorna på Varbergs Bibliotek, har den även varit en runda i Stockholm och stått på Vattenfalls huvudkontor ett tag i höst. Nu är den tillbaka på Info-Center på Ringhals.

Här syns 3/5 av hela utställningen. Varje pelare motsvarar ett årtionde i Ringhals verksamhet och man kan läsa både om vad som hände inom Ringhals, Sveriges politik, i Omvärlden och i Varbergs kommun. Stort o litet! Smått o gott!
All fakta är framtagen av Info-Center o de flesta bilder är tagna av Börje Försäter. Detta är alltså ett typiskt jobb jag gjorde i min roll som originalare – layout o produktionsfiler med en tydlig deadline! Ringhals nöjda – alla nöjda! 🙂

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*