fotoevalena.se/blog » Blog

Ragnarssons

En av mina bästa påhejare till att bli och vara egen företagare är min goda vän Gun Ragnarsson i Tvååker. Hon är det eviga bollplanket som sällan säger annat än “dagens sanning” eller åtminstone saker som är väl värda att ta sig en funderare kring. Så det var med hjärtat litegrann i halsgropen som jag tackade ja till att ganska akut hjälpa henne med att få klart en hemsida tills lanseringen av hennes o Martins nya varumärke “Ragnarssons” skulle släppas… De föder upp grisar ekologiskt och får mycket uppmärksamhet i sin brasnch för det sätt de gör det på. Köttet säljs på Mostorps Gård utanför Getinge samt på deras hemsida i form av Gourmetlådor med färdigstyckade delar klara för grytan! Mycket bra!

Designen på sidan var redan satt av den reklambyrå som skapat logotypen m.m. åt dom, så det var “bara” för mig att koda ihop det hela. Givetvis la vi till o drog ifrån en del från den ursprungliga planen, men i huvudsak ser det ut som tanekn var från början. Fotade Gun o Martin bland grisar o åkerbönor och även den färdiga produkten – köttpaketen som läggs i Gourmetlådorna.

Gun kan lägga in egna nyheter på startsidan plus att hon tar emot beställningar i av Gourmetlådor i sin mail via ett formulär på butikens sida. Gunsan o Martin (och många med dom) är fantastiskt nöjda med sin sida på nätet, så hjärtat har trillat ner på sin vanliga plats igen… Häpp! /E:)

www.ragnarssons.com

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*