Matilda – en toppentjej i studion!

Matilda är en härlig fototjej från Åsa som passar lika bra framför som bakom kameran! Hon gör själv fantastiska bilder och jag kan inte låta bli att kika in på hennes blogg ibland – tildisphoto.blogg.se . Där ser man snart vilket bra fotoöga hon har och känsla för sköna bilder! Men hon är toppen som modell också!

Vi har haft lite kontakt de senaste åren, efter att hennes pappa frågade mig om råd inför första kameraköpet av rang – det blev en Nikon, förstås! Lite bildsnack har det blivit över nätet ibland och förra året köpte hon mitt gamla stativ inför en semesterresa. Någon gång har det varit tal om studiofotografering, men knappt på allvar… Men plötsligt händer det!

Marie Larsson och jag har några gånger talat om att göra en fotning tillsammans. Hon är sminkös på Canal+ och ser till att alla sportkommentatorer ser snygga ut i rutan! Där kunde man lätt varit med! 😉 ‘MakeU’ är hennes företag och nås på telefon 070-9566867…

Marie är inte bara duktig på smink och sånt – hon är även ett litet ‘modelejon’… Så ett par av Matildas outfits är resultaten av hennes djupdykning i väskan som var med! Visst ÄR och blev Matilda riktigt snygg!

Ha det! /E

 

 

This entry was posted in Porträtt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.