fotoevalena.se/blog » Blog

Ljus vid horisonten

I dessa dagar är jag lite hemlig… Har ett uppdrag där “My Lips Are Sealed” – åtminstone tills nästa vecka. Aningen frustrerande ibland för en tjötrumpa som jag… Men det går… Dessutom har jag precis lämnat över bilder och faktura till mitt senaste brudpar, som OCKSÅ vill vara hemliga, så det finns ju inget kul att visa alls, just nu…

MEN –  Guds natur finns ju alltid att ta till!
När jag i min iver att utföra mitt hemliga uppdrag idag, rusade upp på Rantzau-klippan, fick jag denna syn framför mig. Oooo…. Nikon satt som en smäck i näven redan, så det var bara att ‘dra’! 🙂 Härlig plats att komma upp till, för att blicka ut över havet! Mina gamla minnen av Mr Rantzau är annars av det mer festliga slaget. Här satt eller stod eller festade man med sina vänner för att tjuvlyssna på BadRock (föregångaren till alla konserter på Fästningshörnan) och ett o annat Första Maj-bål nedanför backen. Trappan ner mot Simstadion var fullkomligt livsfarlig och vid regn kanade alla mest ner på rumpan i leran…. Tror jag blev av med en cykel i dessa krokarna också en gång – eller var det H?

Hade gärna satt mig på bänken för att njuta en stund, även om det blåste storm. Men jaja, det får bli en annan, arbetslös gång i stället, när det inte är så mycket språng i benen…  Sov gott! /E:)

www.fotoevalena.se

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*