fotoevalena.se/blog » Blog

LäjesGauet 2011

På årets LajesGau i Träslövsläge den 13 augusti var jag en av tävlingens stationssponsorer – dvs. jag skulle fixa ett stationspris till det lag som gjorde bästa prestationen på just “min” station. Givetvis siktade jag in mig på lagbilder! Så under hela förmiddagen fotade jag de passerande lagen – i strålande sol (vilket inte alltid är det enklaste, även om man kan tro det…) och med endast ett par minuters marginal innan nästa lag kom. Men det blev många roliga o kreativa bilder ändå. Passade även på att lämna ut lite rabatt på porträttfotograferingar hos mig till alla deltaganarna. Om jag missade någon familj, får ni säga till… 🙂

Här är vinnarna av min station “Viktburkar” – Lag “Matsa & Johnnysa däger mä bihang”. Grattis! Ni får var sin lagbild utskriven i en 20×20-variant…

Och här har vi då vinnarna av hela Gauet anno 2011 – på knock-out – lag K1! 🙂  Jättegrattis!

Och här nedanför har vi då resten av alla lagbilder! Massor av glada o busiga läjsingar o andra som ställde upp sig framför kameran på alla möjliga, olika vis! Kul!  Om någon vill beställa en förstoring (eller två;) är det bara att skicka ett mail – de kostar 80:-/st för 20 x ca 20/30 cm.

Nu hoppas jag också att ni tar tillfället i akt i höst och beställer en porträttfotografering hos mig – ordinarie priser för 2011 hittar ni i prislistan  på hemsidan. Visitkorten ni fick efter fotograferingen är “nyckeln” till rabatten.

Tjipp! E:)

fotoevalena@telia.com
070-3086964

P.S. Det är inte alltid man tycker man blir bra på en bild, så av ren hänsyn och av stor medmänsklighet tar jag bort bilder av den som inte vill vara med – hör av via mail i så fall… D.S.

www.fotoevalena.se

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*