fotoevalena.se/blog » Blog

Kärlek över alla gränser? (å vatten i julklapp)

Sista och sjunde dagen på vårt OS-äventyr innehöll ingen mer sport än just den att ta sig till flygplatsen igen och komma igenom den riktiga säkerhetskontrollen på ett säkert o kärleksfullt sätt…

Kärlek nr 1: Håkan – min man o ständige följeslagare, min guide och tankeguru – ses här i sin vanliga “hur-tar-vi-oss-smartast-från hit-till dit?”-pose. Han kommer oftast på det – tror vi iaf… 😉 Jag lämnar, i vilket fall, tryggt o med varm hand över reseledarfunktionen till honom och får i stället koncentrera mig på att leka lite med kameran o kolla/lulla runt omkring! Å titta, här kom ju faktiskt JAG med på bild också – det såg jag först nu… haha! Tack, Håkan för att du gjorde denna resa till ett så härligt o häftigt minne i mitt o ditt liv! All kärlek till dig!

Kärlek nr 2: Den världsomfattande kärlek vi upplevde på detta OS, i ett London som svallade över av glädje och gemenskap, fick sig en anings hård törn på flygplatsen. Här fanns en stor, tydlig och klar påminnelse om att världen inte enbart består av värme, kärlek o välvilja. Inte på någon flygplats hittills har jag sett en liknande skapelse som ska förmå människorna att lämna allt “skarpt” utanför planet… Kändes både välorganisterat och beklämmande på samma gång. Jag hoppas verkligen att vatten får fortsätta vara det mest livgivande och kärleksfulla vi kan ge varandra, även i fortsättningen… Tur för oss är ju att det går att köpa nytt på andra sidan spärren….

God Jul, alla! Min julklapp till omvärlden – och i stället för julkort – blir en tusing till Musikhjälpens fortsatta insamling för rent vatten åt slummens barn (pg 901950-6, ange Musikhjälpen), där ex. WaterAid är med och gör ett stort arbete. Läs gärna mer här!

http://www.wateraid.se/cgi-bin/nyheter.cgi?sok=1&mall=nyhet.shtml&falt=1&varde=129

Stor kram! /E

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*