Kameran i ögat

Visste väl att jag skulle få äta upp mina tidigare tyck o tänk. Inte hade jag tid o lust att ta till mig Instagram. Näpp. Smått o litet och ett ställe TILL att kolla igenom. Som om det inte redan räckte?! Å jag fotar ju med “riktig” kamera! Jojo.

Och sent – mycket sent – ska syndaren vakna. Varför blev det så? Nja, insåg plötsligt att det där ÄR ju min kamera i ögat. Jag har ju för sjutton efterlyst just det i flera/många år. Var har jag varit???  Inte för att man kan göra verkligheten rättvisa ändå – men ÄNDÅ…! Och i takt med att jag inte tar med mig kamerautrustningen hem från jobbet varje helg, blir det ju inte så mycket kvar att fota med, förutom den där lilla manicken. Så varför inte göra det så som “alla andra”?!

Jag kryper härmed till korset och erkänner mig till Instagramismen: Du skall inte ha några andra bildappar vid sidan av mig… bara ha skoj och glädja andra!

Den som tycker det är värt något får gärna följa mig – evalena5. Vi får se hur det hela utvecklar sig framöver. Får kanske ta hjälp av mina Instanördsvänner, men jag lovar – jag kommer aaaldrig att gå en fotorunda på helgen med andra Instas när jag inget annat har att göra (säger jag nuuu…moawahahaha… 😉 ) Och Nikon – var inte ledsen – you´re still Number One!

/Kram Eva-Lena

fotoevalena, Eva-Lena Johnsson, fotograf, Varberg

fotoevalena

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Mer privat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.