JSM-gruppens årsredovisning

Mitt första o största jobb i starten på detta år har varit bilder till JSM-gruppen och deras årsredovisning för 2011.

Martin Jönsson – en av ägarna – känner jag sedan långt tillbaka och blev väldigt glad när han hörde av sig före jul och ville ha hjälp med bilder till både årsredovisning och lite annat. Det blev ett jobb som slukade mig under en stor del av januari och som tog mig runt på många olika sorters företag (vilket jag ju ääälskar) . Att få förmånen att bli invigd i hur delar av ett visst företag funkar, ser på sin verksamhet och lära känna företagsledarna är väldigt upplyftande för ens utveckling OCH den från födseln inbyggda nyfikenheten… 😉

Dessutom fick jag ju hänga med till Scandinavium en heldag – inte dumt! Kopplingen där, för den som inte vet, är att ett av företagen i gruppen – CashBuddy –  är storsponsor i Frölunda Indians – det har knappast undgått den sport- och hockeyintresserade i alla fall…

Kika gärna både på JSM-gruppens hemsida och årsredovisning (under rubriken ‘Händelser’). Många av bilderna är mina (inte alla –  jag delar främst insatser med fotograf Magnus Petterson i Göteborg), men jag är stolt o glad över att få har varit med och bidra till utsmyckningen av bägge marknadskanalerna för företaget. Hoppas é klart på en fortsättning, så småningom… /E

 

 

www.fotoevalena.se

 

This entry was posted in Företag, Porträtt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.