fotoevalena.se/blog » Blog

Hundfoto – i stället för en blomma…

Melvin är min minste granne – en pigg 7-årig kille, som älskar att hänga med ut o nosa överallt, springa före, komma efter, hoppa över pinnar och sitta fint för en belöning! Som motionssällskap är han ypperlig – det är såå mycket roligare att ta sig ut på 5-6 km när Melle är med! Han är en riktigt söt liten tuffing som jag kommit att gilla riktigt ordentligt. Och jag tror han gillar mig med – åtminstone så länge det finns något gott kvar i min ficka… 😉

Ett fotocollage i stället för en gåbort-blomma – ja, i min värld kan det vara helt väntat! Har man dessutom möjlighet att tillbringa flera eftermiddagar utomhus i fred med motivet och har egen fotoskrivare, så ligger det nära till hands när man blir bortbjuden. Och Melvins matte o husse blev riktigt glada över presenten, så det var väl värt hela idén! 🙂 /E

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*