fotoevalena.se/blog » Blog

Goda Hopp – acapella på Varbergs Teater

Vokalensemblen Goda Hopp i Varberg har jag pratat om innan. Dessa mycket trevliga människor, som är så oerhört duktiga på att sjunga tillsammans, höll 60-talskonsert på Varbergs Teater förra helgen. Och jag hade nöjet att lyssna och fota! Vi som var där fick njuta av 2o stycken 60-talshits blandat med härlig koreografi, mellansnack, flera klädbyten och snyggt ljus! De fyllde teatern tre gånger den helgen och hade säkert fått dit fler om inte VarbergsGalan varit, Labero trollat i Parken och Bois segertåg var på väg hemåt…

Tidigare i kväll var jag med en stund på deras träningskväll hemma hos Annika på Mariedals Gård för att visa bilderna – ett par hundra…..
Efter kaffe och bildvisning blev jag tillägnad en julsång innan jag gick – “Bobo”….. som är smeknamnet på en av julsångerna på deras kommande julkonserter. Det borde ingen missa! Vilken härlig känsla att stå där i det gamla huset och lyssna på dessa sju lärkor när de tillsammans stämmer upp i sång i olika tonarter, utan instrument eller annat. Bom-bom-bom låter någon o da-da-da låter en annan medan några sjunger högt o lågt. Underbart! Blir riktigt avundsjuk – jag vill också sjunga så där!

Glad och harmonisk vände jag hemåt, förvissad om att jag fått fler nöjda kunder och att det idag faktiskt bara är två månader kvar till julafton! Bo-bo-pido…..  /E:)

www.fotoevalena.se

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*