fotoevalena.se/blog » Blog

Frillesås Bandy – lagfoto 2013

“The same procedure as last year – and the year before that and the year….” Vi har återigen klarat av årets utmaning – lagfotot!

Vissa saker blir till självspelande pianon till sist – dit hör den årliga lag- och profilbildsfotograferingen av Frillesås Bandys A-lagstrupp.

Knubbe, Lars-Johan o jag vet precis var vi har varandra o vad som gäller och det vet merparten av grabbarna också – tröja på, rättning av kragen av “mamma wEbba”, ett leende (får jag ibland) in i kameran, två-tre knäppningar, svara på Knubbes frågor och tillbaka in i omklädningsrummet för att ladda om till lagfotot. Inget svårt alls….bara att lyda o vara snäll, så går det fortast! 😉

Fast jag lämnat bandyn mestadels bakom mig är det så underbart kul att komma den här kvällen och återse spelarna! En del har varit med ett tag, en del är nya, vissa har återkommit och många har vuxit upp i och med klubben. Några spelade som små (mindre) med mina egna grabbar och det är förstås riktigt roligt att se dom nu som vuxna (nåja) karlar redan! Gick tiden sååå fort?

Hoppas ni alla får en härlig bandysäsong på Sjöarn’! Kanske vi ses en dag runt planen, när jag får för mig att fota lite riktigt bandy – på is! 😀

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*