fotoevalena.se/blog » Blog

Fotograf på Charden – mitt nya jobb!

 

På resan genom livet har jag återigen blivit lotsad fram till mål jag haft i sikte – att få jobba mer med företagsfotografering samtidigt som jag är en del av ett kreativt arbetslag. Jag är såå glad! 😀

Mitt nya jobb som heltidsanställd fotograf på Charden här i Varberg innehåller just detta och utan att minska betydelsen av allt o alla som funnits vid min sida på vägen hit, så måste jag erkänna att det här känns riktigt, riktigt bra! Jag får återkomma framöver med rapporter från mitt nya arbete längre fram – kan inte låta bli att berätta lite…

Men jag går inte vidare i livet utan att först uppmärksamma mina goa kollegor Bosse o Thomas i studion i Lassabacka för att de så gränslöst välkomnade mig i sin lya förra året. De har hjälpt mig med allt och bjudit på sig själva till max, för att jag ska komma in i branschen på bästa sätt! Jag är dom ett STORT tack skyldig! Bosse lägger snart fotoproffslivet på hyllan och lämnar då över studion till Thomas, som faktiskt får fortsätta dras med mig där ibland…

Mitt nya jobb handlar om att på uppdrag ansvara för att få fram nya bilder till trycksaker, hemsidor, visitkort, produktpresentationer, internt material, skyltar och dokumentation på olika events åt de företag som anlitar Charden. Och kanske massor av annat med! Vem vet vad som väntar…

Efter artikeln i Hallands Nyheter förra veckan om “uppköpet” av min enskilda firma, kan jag berätta att köpet består i att Charden köper min redan kompletta utrustning – det vore onödigt med en massa nya prylar och jag hade stått där med en utomordentligt fin fritidsutrustning. Hade inte varit så smart…

Min lilla firma blir nu mitt fritidsintresse med enbart inriktning på sport, natur och en del privata fotograferingar (typ barn, familj, student o bröllop) när dom dyker upp OCH med ny logotype (provar mig fram lite nu..)!
Men det blir på min lediga tid – jag har ju ett jobb att sköta…

De företag som tidigare anlitat mig är givetvis mycket välkomna även till min nya arbetsplats! Jag har fortfarande tillgång till både studio och all utrustning – där är inget ändrat! Tvärtom har jag ännu bättre tekniska möjligheter nu! Skillnaden blir bara loggan på fakturan – “I am the same”… 😉

Till sist vill jag också påminna om att vänner är det bästa som finns – om nu någon glömt det! Goda relationer är verkligen inget som är tungt att bära. Tack för alla samtal! <3

Jag har sagt det förut och jag säger det igen – jag älskar mitt liv och alla dess “ups and downs”! Och just nu känns det verkligen riktigt “up”! En tanke går återigen till min fotointresserade pappa – tänk om han visste… Han är säkert glad för mig, i sin himmel!

I morgon börjar äventyret!
Ha det allra bäst!

CU! /E 😀

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*