fotoevalena.se/blog » Blog

FotoEvaLena

Självklart har jag gjort min egen sida och den är alltid utsatt för diverse experiment … 🙂 Talesättet att “bagarns barn har inga bullar” kan ibland också stämma här – jag sätter inte alltid mina egna grejer i främsta rummet, liksom… Men vad som är bra med att designa något själv är att man medvetet kan göra något tvärtemot vad som är rekommenderat. Just nu har jag ingen text alls på startsidan – bara olänkade bilder och länklista i överkant med ett typsnitt som är olika tungt. Helgalet. Dessutom innehåller de flesta undersidorna en hel del text, men det är så jag vill ha det.  

För tillfället funderar jag på om jag över huvudtaget ska behålla gallerierna som hemsidan länkar till. Nu när jag skapat bloggen så känns det som den funktionen har blivit ersatt av något bättre o enklare. Jaja, vi får se…

Har också passat på att ta tillbaka min “gamla” färg lila, som varit min följeslagare hela livet (sedan basketens tid;) och som vännerna fortfarande förknippar med mig… Sidan gjorde jag under första året på webbredaktörsprogrammet i Borås för att testa olika skoluppgifter. Startade min firma våren 2008 och då behövde jag mer plats på nätet och en käckare presentation av mig själv. Nu som egen företagare är den spindeln i nätet för min marknadsföring, förstås – “fotoevalena.se” upprepar jag överallt.

www.fotoevalena.se

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

*